понеділок, 18 травня 2015 09:18

"Я обіцяв, що скину з трону свого друга" - Віда
6

Фото: Ірина Козюпа

Захисник київського "Динамо" Домагой Віда був найпопулярнішим футболістом у мікст-зоні після матчу з дніпропетровським "Дніпром". Гол хорвата став єдиним у зустрічі і забезпечив киянам дострокове чемпіонство

"Коли я підписував контракт з "Динамо", то обіцяв, що скину з трону свого друга (капітана донецького "Шахтаря" Даріо Срну). Зараз це сталося і я дуже щасливий. Ми заслужено виграли чемпіонат", - каже Віда. 

Захисник забив свій гол наприкінці матчу. Хорват вже не вперше проводить важливі м'ячі за "Динамо".

"Так виходить, що я забиваю важливі голи, але це заслуга всієї команди", - скромно говорить Домагой. - Мені дуже подобається грати в "Динамо". Клуб стабільний і ставить перед собою найвищі завдання. Київ - дуже красиве місто, а люди привітні. Я і всі гравці дуже переживаємо через війну в Україні. Але я думаю, що це все скоро закінчиться і все буде добре".

Віда привітав "Дніпро" з виходом у фінал Ліги Європи.

"Ми знали, що з "Дніпром" просто не буде. Хлопці, які вийшли грати проти нас, боролися до кінця. Але ми не могли підвести наших вболівальників. Ми чекали свого шансу і були впевнені, що сьогодні станемо чемпіонами. Також хочу привітати "Дніпро" з виходом у фінал Ліги Європи. Бажаю, щоб вони виграли трофей".

Зараз ви читаєте новину «"Я обіцяв, що скину з трону свого друга" - Віда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути