неділя, 18 березня 2012 16:55

"Я ніколи не обговорюю суддів" - Дем'яненко

"Я ніколи не обговорюю суддів" - Дем'яненко
Анатолій Дем'яненко

Київська "Оболонь" на своєму полі мінімально обіграла луцьку "Волинь" — 1:0. Єдиний гол у поєдинку забив нападник "пивоварів" Олександр Мандзюк на 81-й хвилині.

Гості грали без двох футболістів. У першому таймі пряму червону картку отримав Ванче Шиков. На 77-й хвилині "Волинь" втратила ще одного бійця. Сільвіу Ізворану заробив два попередження за чотири хвилини.

Обидва наставники команд та автор єдиного голу у матчі прокоментували результати поєдинку в ефірі телеканалу "Футбол".

Сергій Конюшенко, наставник "Оболоні":

"Я вважаю, що матч розпочався дуже рано (о 13:00). Це вплинуло на футболістів. Сьогодні була важка гра. Результатом матчу я задоволений. Звичайно, хочеться бачити якісніший футбол, менше браку, більше мислення.

Ще раз повторюся, результатом я задоволений. Для "Оболоні" кожна гра — це надія та останній шанс. Це тисне на футболістів, ми намагаємося їх розкріпостити.

Я вдячний своїм підопічним за цю гру. Додам, що третій матч ми змушені робити вимушені заміни. Травми впливають на команду.

Сьогодні два центральних захисники зіграли досить кваліфіковано. Загалом в обороні ми діяли впевнено. Як перегравати габаритних футболістів "Волині"? Грати низом, покласти м'яч на землю. Інших варіантів нема".

Анатолій Дем'яненко, наставник "Волині":

"Я ніколи не обговорюю суддів, але нам роздали дуже багато жовтих карточок. Щодо вилучених гравців, то до них будуть застосовані санкції. У випадку Шикова це була дитяча помилка.

Майкон старався, дещо у нього виходило, дещо — ні. Він ще не набрав оптимальних кондицій. Бразилець - перспективний і молодий футболіст, якому треба працювати над собою."

Олександр Мандзюк, нападник "Оболоні":

"Це була важка гра. Вдячний, що команда зіграла на "нуль", попереду нам вдалося забити гол. Перед матчем ми переглядали "суперника". Нас тренер попереджав, щоб ми грали низом. Моментами у нас були хороші епізоди.

Це дуже важлива перемога для "Оболоні". Видно, що хлопці віддали всі сили на полі. Нам треба менше дивитися в турнірну таблицю, а виходити і грати у футбол. Сьогодні результат був важливіший, ніж видовищність."

Зараз ви читаєте новину «"Я ніколи не обговорюю суддів" - Дем'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути