вівторок, 24 липня 2012 12:27

50 Cent став боксерським промоутером

50 Cent став боксерським промоутером
50 Cent товаришує з Флойдом Мейвезером ФОТО: loveshow.org

Репер Кертіс Джексон, відомий під ім'ям 50 Cent, отримав промоутерську ліцензію у штаті Нью-Йорк, пише видання Business Insider. Це означає, що промоутерська компанія репера TMT (The Money Team) зможе організовувати поєдинки у цьому штаті.

TMT також намагається отримати ліцензію атлетичної комісії штату Невада. У Лас-Вегасі, який знаходиться в цьому штаті, проходить більшість головних боксерських поєдинків.

У промоутерської компанії 50 Cent уже з'явилися перші клієнти. Ними стали олімпійський чемпіон Ігор-2004 в Афінах кубинець Юріоркіс Гамбоа, який виступає у вазі до 59 кілограмів, а також бронзовий призер афінської Олімпіади Андре Діррелл, який виступає у вазі до 76,2 кілограма.

Як відзначає Business Insider, 50 Cent товаришує з Флойдом Мейвезером, якого багато хто вважає кращим боксером світу незалежно від вагової категорії. Мейвезер говорив, що одного разу 50 Cent може навіть сам вийти в ринг.

 

 

Зараз ви читаєте новину «50 Cent став боксерським промоутером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути