субота, 03 вересня 2016 22:31

2 гравців збірної Ісландії поїхали на екскурсію Києвом
13

Збірна Ісландії гуляла Києвом. Чвертьфіналіст Євро-2016 прилетів до столиці України сьогодні в обід.

Після поселення в готель команді провели екскурсію визначними місцями Києва. Однією із зупинок став меморіальний комплекс "Національного музею історії України у Другій світовій війні" . "Вікінги" близько 30 хвилин присвятили прогулянці.

Екскурсія зацікавила лише 2 футболістів. Ще 3 пішли гуляти Хрещатиком. Більшість гравців разом з головним тренером відпочивали у готелі після перельоту.

 

Компанію захиснику Біркіру Севарссону та воротареві Егмундуру Крістінссону склали представники тренерського штабу та адміністратори. Ісландці фотографувалися на фоні Батьківщини-Матері та монументу "Форсування Дніпра". А ще знімали на мобільні телефони українських журналістів, які знімали прогулянку "вікінгів".

Сьогодні помилуватися красивими пейзажами Дніпра та Києва до музею прийшло чимало киян і туристів. Наставник донецького "Шахтаря" Паулу Фонсека та його асистент Нуну Кампуш з родинами теж вибралися на прогулянку.

 

"У нас сьогодні і завтра вихідні, - каже Кампуш. - Моя донька два дні тому була тут і сказала, що я теж маю це побачити. Мені подобається жити в Києві. Але у нас не так багато вільного часу. Від початку нашої роботи у "Шахтарі" я вперше прийшов сюди".

Завтра "вікінги" проведуть тренування на НСК "Олімпійський". А в понеділок , 5 вересня, на арені пройде матч відбору на Кубок світу-2018 Україна - Ісландія. Канал "Україна" покаже гру у прямому ефірі. Наш сайт проведе текстову он-лайн трансляцію.

Яка найбільша проблема збірної України напередодні гри проти Ісландії?

Зараз ви читаєте новину «2 гравців збірної Ісландії поїхали на екскурсію Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути