вівторок, 26 лютого 2013 15:49

ФФУ заплатила 100 тисяч доларів за власне вдосконалення

ФФУ заплатила 100 тисяч доларів за власне вдосконалення
Попов і ФФУ будуть працювати над помилками. Фото: football.ua

Федерація футболу України заплатила 100 тисяч доларів за послуги аудиторської компанії "ПрайсуотерхаусКуперс". Про це сказав на брифінгу в Будинку футболу перший віце-президент організації Анатолій Попов.

"Звіт компанії містить 170 сторінок. Ніхто не впливав на процес. Представники компанії приходили, коли хотіли і спілкувалися з усіма, навіть з регіональними федераціями. Виконком розглянув проект і прийняв рішення застосувати його", - сказав Анатолій Володимирович.

Аудиторська компанія склала 11 пунктів недоліків роботи ФФУ. Попов зачитав їх для журналістів. Додамо, що звіт не буде опубліковано. Це вимога компанії.

"Ми будемо працювати над усуненням цих недоліків і займемося розробкою нового статуту, - сказав перший віце-президент української федерації Сергій Стороженко. - Багато з них я не помічав раніше. Тепер я і сам бачу, що робив деякі помилки."

Також Стороженко розповів про колективних членів ФФУ.

"Аудиторська компанія не рекомендує співпрацю з колективним членами, які не організовують змагань або ніяк не задіяні у футболі. Клуби є колективним членами опосередковано, через регіональні федерації та ліги", - сказав він.

З весняної частини чемпіонату кожен футбольний матч подорожчає на 10400 грн для команди-господаря. Це пов'язано з тим, що до обслуговування поєдинків залучаються два додаткових асистенти арбітра за воротами.

Зараз ви читаєте новину «ФФУ заплатила 100 тисяч доларів за власне вдосконалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути