Ексклюзиви
вівторок, 19 липня 2011 11:32

"Якщо те, що я залишаюся в "Карпатах", правда, то я дуже задоволений" - Федецький

"Якщо те, що я залишаюся в "Карпатах", правда, то я дуже задоволений" - Федецький

Захисник львівських "Карпат" Артем Федецький, чий контракт належить донецькому "Шахтарю", досить стримано прокоментував інформацію про те, що він і в цьому сезоні продовжить виступати за команду Олега Кононова.

"Клуби домовилися, говорите? А звідки, якщо не секрет, така інформація? Чесно вам скажу, повірю в це тільки тоді, коли знову вийду на поле у футболці "Карпат", - сказав Федецький. - За останній час було стільки нервування - то я граю, то не граю, то виходжу на поле, то мені кажуть: "переодягався, грати не можеш". Загалом, якщо інформація про те, що я залишаюся в "Карпатах", відповідає дійсності, то я, зрозуміло, дуже задоволений!"

"Поки ж, правду сказати, мені взагалі нічого невідомо. Клуби домовлялися між собою, на рівні президентів, - додав футболіст. - Але я ніколи не приховував свого бажання залишитися в "Карпатах". У минулому сезоні ми з тренером і президентом львівського клубу досягли домовленості. Вони запитали мене про моє бажання, я чесно відповів, що хочу залишитися у Львові. До речі, в "Шахтарі" про моє рішення теж знали. Але потім, мабуть, щось між клубами пішло не так".

Нагадаємо, за інформацією, отриманою з джерела близького до "Шахтаря", стало відомо, що Федецький все ж залишиться гравцем "Карпат".

Зараз ви читаєте новину «"Якщо те, що я залишаюся в "Карпатах", правда, то я дуже задоволений" - Федецький». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути