Ексклюзиви
четвер, 30 червня 2011 09:15

"Шахтар" став переможцем Salzburger Land Cup
5

Фото: Фото: ФК "Шахтар"

Донецький "Шахтар" виграв представницький турнір в Австрії під назвою Salzburger Land Cup.

Цього разу суперником донецького клубу виступив "Маккабі" з Хайфи. Гірники повели в рахунку вже на п'ятій хвилині, коли Мхітарян послав м'яч у ворота після передачі Дугласа Кости. Ще через пару хвилин Генріх влучив у поперечину, а в середині тайму вірменин вийшов один на один з голкіпером, перекинув його, але при цьому не влучив по воротах. Ізраїльтяни поступово прокинулися і теж почали завантажувати м'яч ближче до володінь П'ятова. Андрію довелося попрацювати, коли з лінії штрафного м'яч відправився під поперечину, а ще раз підопічним Луческу пощастило, коли Двалішвілі не вразив порожні ворота.

Хороші моменти перед перервою були у Селезньова і Хюбшмана, але український форвард і чеський опорник свої можливості не використали. "Маккабі" у боргу не залишався і теж намагався відповідати. На початку другого тайму донеччани подвоїли свою перевагу, тільки з третьої спроби відправивши м'яч у сітку: після прострілу Срни били Селезньов та Фернандіньо, але їхні постріли були заблоковані, а от із Тейшейрою суперник впоратися вже не зумів.

Наприкінці зустрічі на полі з'явився Костянтин Кравченко. За вісім хвилин він встиг віддати хороший пас на хід Агахові, який увійшов у штрафний, але розгубився, а також хавбек непогано пробив зі стандарту, який заробив Дентіньо.

"Шахтар" — "Маккабі" 2:0

Голи: Мхітарян, 5, Тейшейра, 56

"Шахтар": Пятов, Срна (Кобін, 73), Іщенко (Ємельянов, 46), Кучер, Рац (Шевчук, 56), Хюбшман (Алан Патрік, 69), Фернандіньо (Гай, 67), Коста (Кравченко, 82) , Мхітарян (Тейшейра, 46), Вілліан (Дентіньо, 69), Селезньов (Агахова, 73)

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" став переможцем Salzburger Land Cup». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути