субота, 30 квітня 2011 11:44

У логотипі НСК Олімпійський знайшли "берлінський слід"

Блогери викрили автора логотипу НСК Олімпійський у плагіаті. Емблема головної арени Євро-2012 дуже схожа на офіційне зображення Олімпіаштадіону в Берліні.

Про це у своєму блозі в Живому Журналі написав користувач mudzhyri.

Нагадаємо, у конкурсі на кращу емблему головної арени Євро-2012 взяли участь більше 260 робіт від 155 конкурсантів із 42 міст України, Росії, Німеччині, Польщі та Швейцарії. Він проходив з 21 по 27 квітня, логотип НСК вибирали шляхом інтерактивного голосування.

Шість робіт, які за підсумками набрали найбільшу кількість голосів, були представлені на розгляд журі конкурсу. Воно і визначило переможця. Ним став Сергій Мельник із Бердянська. Переможець отримав фінансову винагороду в розмірі 10 тис. гривень і запрошення на урочисте відкриття стадіону.

Варто відзначити, що генеральним проектантом реконструкції НСК Олімпійський є німецька компанія gmp. Вона ж була проектувальником даху Олімпіаштадіона, який був відкритий після реконструкції в 2005 році. На цій берлінській арені пройшов фінал Чемпіонату світу 2006.

Зараз ви читаєте новину «У логотипі НСК Олімпійський знайшли "берлінський слід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути