середа, 27 квітня 2011 12:00

"Не повірю, що Хей зважився битися зі мною, поки не побачу його на рингу" - Володимир Кличко

 

Володимир Кличко, який 2 липня планує провести в німецькому Гамбурзі об'єднувальний поєдинок проти Девіда Хея, все ще сумнівається, що цей бій відбудеться.

"Не повірю, що Хей зважився битися зі мною, поки не побачу його на рингу 2 липня. Добре, що я буду виходити другим. Спочатку подивлюся, чи з'явився на рингу, Хей, а вже потім вийду сам", - заявив Кличко під час зустрічі з Хеєм і журналістами в Нью-Йорку.

Хей у відповідь заявив, що так само турбується про те, що може не побачити Володимира в день бою на рингу, так як Кличко скасував два свої останні бої через травми і може зробити це утретє, повідомляє New York Post.

Майбутні суперники Володимир Кличко і Девід Хей вперше за останні два роки зустрілися віч-на-віч. Сталося це в ефірі телеканалу HBO, в програмі, присвяченій майбутньому поєдинку, який відбудеться 2 липня в німецькому Гамбурзі.

Зараз ви читаєте новину «"Не повірю, що Хей зважився битися зі мною, поки не побачу його на рингу" - Володимир Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути