вівторок, 19 квітня 2011 17:46

"Не думаю, що Шевченко завершить кар'єру не в "Динамо"- Суркіс

"Не думаю, що Шевченко завершить кар'єру не в "Динамо"- Суркіс

Не дивлячись на інформацію, що з'явилася в Інтернеті про те, що форвард київського "Динамо" і збірної України Андрій Шевченко може завершити свою ігрову кар'єру в одному з клубів MLS (головної професійної футбольної лізі США і Канади), президент біло-синіх Ігор Суркіс вважає, що Андрій повісить бутси на цвях у рідному клубі.

"Не в курсі ситуації, тому не можу що-небудь коментувати. Якби в Андрія були такі плани, він напевно, поставив би мене до відома", - сказав Gazeta.ua Ігор Михайлович.

При цьому зауважив, що життя завжди може внести свої корективи.

"Завершення кар'єри може бути будь-яке, але має бути передусім бажання самого футболіста. Але я не думаю, що Шевченко захоче завершувати грати не в "Динамо". А там життя підкаже", - резюмував президент біло-синіх.

У різний час за клуби MLS виступали багато вікових зіркок футболу - Пеле, Христо Стоїчков, Юрген Клінсман, Лотар Маттеус, Юрій Джоркаєфф, Роберто Донадоні. Серед нині діючих лігу представляють Девід Бекхем ("Лос-Анджелес Гелексі") і Тьєррі Анрі ("Нью-Йорк Ред Буллз").

Зараз ви читаєте новину «"Не думаю, що Шевченко завершить кар'єру не в "Динамо"- Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути