понеділок, 11 квітня 2011 23:44

"Барселона" хотіла зіграти з "Шахтарем" на "Олімпійському"
10

Фото: Ірина Козюпа / Gazeta.ua

Менше доби залишилося до матчу-відповіді чвертьфіналу Ліги чемпіонів між донецьким "Шахтарем" та каталонською "Барселоною". Поєдинок пройде 12 квітня на "Донбас Арені" о 21:45. Пряма трансляція на ТРК "Україна".

"Місця почали бронювати ще місяць тому, - кажуть нам в одному з донецьких готелів. - на день матчу вільних номерів немає не тільки в нас, але у всьому Донецьку. Ніхто замовлення не скасовував".

Квитків на матч також немає. Біля кас висять таблички "Билетов на "Барселону" нет и не будет".

"Останні тікети продали ще минулого тижня, - каже нам одна з касирок. - За наявності фіскального чеку квиток можна повернути. Сьогодні останній день, коли це можна зробити. У день матчу квитки не приймаються."

Біля кас невеличкий ажіотаж. Вболівальники купують квитки на матч з "Металістом" і на святкування 75-річчя "Шахтаря".

"Сьогодні розпочався продаж квитків на церемонію. Коштують — 100 — 4 000 гривень. Пройде святкування 14 травня на "Донбас Арені", - інформують нас у касі.

У Фан-кафе до матчу з "Барселоною" ніякого спеціального меню чи страви не передбачено. Зате у Фан-шопі очі розбігаються від сувенірів з емблемами обох команд. Керамічні чашки та вимпели коштують по 35 гривень, шарф — 75 гривень, футболка — 95 гривень. Ще сподобались вишиванки з емблемою "гірників" (980-1490 гривень). Олівець з написом "Шахтар-чемпіон" обійдеться у 3 гривні.

Біля стадіону каталонець Луїс "мучив" двох міліціонерів. Вболівальник "Барселони" одягнений з ніг до голови в атрибутику улюбленої команди, ламаною англійською намагався дізнатися, як йому пройти до "Донбас Паласу". Саме там гостюватимуть його улюбленці.

Луїсу не допомогли ні міліціонери, ні карта Донецька. Каталонець не розумів англійської, а українці — іспанської. Розвівши руками, наш гість пішов у невідомому напрямі.

На "Донбас Палас" Луїс таки натрапив. Він був одним з кількох десятків вболівальників команди, які чекали на своїх кумирів біля входу в готель. На обличчі каталонця сяяла посмішка, а в руках він тримав шарф з написом "Фінал на "Вемблі". Саме на цьому стадіоні визначиться переможець цьогорічної Ліги чемпіонів.

Хосеп Гвардіола привіз у Донецьк 20 гравців, у тому числі трьох голкіперів (Вальдес, Пінто, Ойер). У складі "Барселони" є всі зірки. Дивитимуться гру по телевізору Іньєста, який пропускає матч через перебір жовтих карток, та травмовані Пуйоль з Бояном.

Цікаво, що офіційний сайт "Барселони" спочатку писав, що матч пройде на РСК "Олімпійський". Лише після прильоту у Донецьк "синьо-гранатові" виправилися і написали "Донбас Арена".

"Перед жеребкуванням чвертьфіналу Ліги чемпіонів на офіційному сайті мадридського "Реала" написали, що "Шахтар" дуже впевнено почуває себе у чемпіонаті Румунії. Країну згадали двічі, тому навряд чи це випадковість", - згадує Руслан Мармазов, керівник прес-служби "Шахтаря".

Нагадаємо, перший матч "гірників" з "Барселоною" закінчився з рахунком 5:1 на користь каталонців.

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" хотіла зіграти з "Шахтарем" на "Олімпійському"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути