Ексклюзиви
субота, 17 липня 2010 10:57

Футболом у Боснії та Герцеговині керують троє президентів

Футболом у Боснії та Герцеговині керують троє президентів

ФІФА і УЄФА можуть дискваліфікувати Федерацію футболу Боснії та Герцеговини і виключити команду з усіх змагань, що проводяться під егідою організацій після того, як керівництво Федерації відмовилося реформувати свою структуру.

На даний момент Федерацію очолюють відразу три людини. ФІФА вимагає замінити керівництво на одного президента, в іншому випадку, збірна цієї країни втратить можливість брати участь у міжнародних змаганнях.

Федерація футболу Боснії і Герцеговини була заснована після війни 1992-1995 років. На даний момент вона очолюється відразу трьома президентами, які представляють три основних групи етносу, і, найчастіше вони вибираються не за своїми професійними якостями, а за свою національну приналежність.

Футбольні вболівальники по всій країні вже тривалий час протестують проти організації Федерації, а деякі гравці бойкотують збірну.

За матеріалами Mail.ru

Зараз ви читаєте новину «Футболом у Боснії та Герцеговині керують троє президентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути