Ексклюзиви
понеділок, 03 лютого 2014 12:46

Туалети "для близьких друзів": олімпійські Сочі здивували світ
21

Фото: ФОТО: 1gorod.com

Французький біатлоніст Мартен Фуркад не зміг обділити увагою головну пам'ятку Олімпійського біатлонного центру у Сочі - туалет для двох.

Вся епопея навколо двомісних туалетів, які так полюбилися інтернет-спільноті, розпочалася з фотографії кореспондента ВВС Стіва Розенберга, який був вражений вигадкою росіян. За кілька днів ці туалети стали одним з головних мемів мережі, і тепер тільки ледачий не хвалиться фото на сочинській сантехніці.

Лідер французької біатлонної збірної Мартен Фуркад також не зміг обійти стороною знамениту кабінку. У своєму мікроблозі спортсмен розмістив фотографію, де він сидить на унітазі, а компанію в настільки інтимному питанні Мартену Фуркаду склав партнер по команді. Біатлоніст написав: "Мені знадобився час, щоб це знайти, але у мене вийшло! Ми були тут!". Раніше подібне фото виклали чеські біатлоністки.

Варто відзначити, що знімки були зроблені у минулому році, коли Сочі приймав один з етапів Кубка світу з біатлону. Однак не доводиться сумніватися, що як тільки всі збірні прибудуть в Сочі, інтернет поповниться новими фотографіями.

Зараз ви читаєте новину «Туалети "для близьких друзів": олімпійські Сочі здивували світ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути