вівторок, 12 листопада 2013 14:28

"Перекупники обнагліли, а міліція стоїть і не реагує" - вболівальники штурмують каси "Олімпійського"
10

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Біля кас стадіону Олімпійський зібрався натовп з майже 4 тисяч чоловік. Люди фактично приступом йдуть на каси, щоб мати змогу придбати квитки на матч Україна-Франція, що відбудеться у п'ятницю в Києві.

Три каси відкрились о 10:00 ранку. Черга до них вистоялась у кілька кіл навколо самого приміщення. Для того щоб не було натовпу підходи розділили щитами.

Через них мають реалізувати 3 тисячі пропусків. Першим 8 квитків вдалось придбати 24-річній Валерії з її хлопцем.

"Тут майже з 6 ранку простояли. Ми приїхали, люди вже були. Взяли для себе та друзів. Касирки дуже повільно працюють", - розповіла дівчина, після того як змогла вилізти з натовпу.

Час від часу, серед людей ходять кілька чоловіків, які пропонують у них придбати квитки. Так, за перепустку номіналом 80 гривень просять 200 гривень, а ті квитки що по 120 гривень — 400 гривень. Їх вболівальники відганяють від кас, але ті знову повертаються.

"Перекупники обнагліли повністю, ще не всі придбали білети, а вони вже перепродують. Міліція ось стоїть і не реагує. Зранку тут для журналістів проводили прес-конференцію, то казали що вони все зробили для боротьби з перекупниками. І тільки но вони пішли, як вони знову тут з'явились", - розповів киянин Олексій Васильович.

Також поруч працює каса для людей з обмеженими можливостями. До неї також виникла невелика черга. Серед людей можна було побачити суперфана Парамона.

"Завтра у мене день народження, 59 років. Впевнений, у п'ятницю Україна переможе з рахунком 2:0", - прогнозував суперфан перед натовпом.

Нагадаємо, Україна з Францією боротиметься за путівку на чемпіонат світу 2014 року 15 та 19 листопада. Перший матч у Києві на стадіоні "Олімпійський". Початок о 21:45, трансляція на телеканалі "Інтер".

Більшість квитків на матч продали через інтернет та по заявках партнерів Федерації футболу України. Учора до кас "Олімпійського" також вистроїлась величезна черга — люди прийшли забрати квитки, які купили через інтернет.

Зараз ви читаєте новину «"Перекупники обнагліли, а міліція стоїть і не реагує" - вболівальники штурмують каси "Олімпійського"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути