четвер, 12 січня 2017 22:37

Танці в стрінгах і шашлик на голій жінці - як відпочивають айтішники
16

Користувачі соцмереж обурюються відвертими фото із вечірки айтішників у Києві.

Захід під назвою "Антиконфа" влаштували в одному із столичних клубів ще 9 грудня. Однак публікація фото у групі Facebook "Рагулі" лише тепер викликала дискусію.

"Запальні танці від найпрекрасніших леді, ходулісти і веселі карлики, кабаре, захоплююче неонове шоу, приголомшливий стриптиз від майстрів своєї справи, бармен-шоу з роздачею коктейлів всім учасникам, живі статуї, конкурси, леді-фуршет і багато іншого... Цю вечірку ви не забудете ніколи!", - йшлося в анонсі заходу.

Натомість фотозвіт з вечірки переповнений відвертими фото голих жінок. Вони танцювали стриптиз, демонстрували оголені сідниці, з голих моделей гості їли шашлик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Модель Ешлі Грем голяка позувала під душем

У коментарях під фото люди називають такі номери оргіями і пишуть про несмак організаторів вечірки, а також що подібні заходи принижують гідність жінок.

"Красівих дєвушек било очєнь много"(c), але розгледіти там красу було дуже важко. Вона в прямому сенсі цього слова повернулася задом. Гидотнішого заходу за останній рік я не бачила", - написала адмін групи "Рагулі".

Також в соцмережах пишуть, що квиток на цей захід коштував 270 доларів.

Син тайванського політика Тунга Ксіанга запросив на похорон свого батька 50 стриптизерок. Члени сім'ї та родичі попрощалися з померлим 3 січня. Після цього по місту проїхала процесія більш ніж з 200 машин. На 50 з яких танцювали стриптизерки
Зараз ви читаєте новину «Танці в стрінгах і шашлик на голій жінці - як відпочивають айтішники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути