пʼятниця, 12 вересня 2014 17:33

У жовтні з'явиться смартфон Viro з "вічною" батареєю

У жовтні з'явиться смартфон Viro з "вічною" батареєю

Стартап Viro пообіцяв вже 1 жовтня 2014 року випустити в світ смартфон, який не потребує зарядки акумуляторних батарей. 

Експерти в цій галузі відзначили, що такий смартфон цілком можливий.  Адже останнім часом з'явилося багато проектів по розробці акумуляторів для гаджетів, які самостійно відновлюють. Так, наприклад, у Великобританії був створений акумулятор, який заряджається від вібрації та шуму.

Ті подробиці, що відомі про Viro, змушують повірити, що проект цілком реальний. Справа в тому, що інноваційний смартфон буде володіти вельми скромним екраном і набором додаткових функцій. 

Камера телефону буде всього 20,7 мегапікселів, а фондова камера буде і того менше - 8 мегапікселів. У пристрої буде два динаміки з функцією 3D звуку. Пристрій буде мати екран 5.2-дюйма з роздільною здатністю Full HD. Для його захисту використовується скло класу Gorilla Glass 3. Працює пристрій на процесорі Qualcomm Snapdragon 810 та двох ОС.

Першою буде Android, а ось друга залишається в таємниці, не виключено, що це буде якась власна розробка компанії-виробника.

Щодо вартості і дати виходу в продаж поки нічого не відомо. Можна припустити, що в гаджеті використовують цілий набір енергозберігаючих технологій і можливо - не бачені раніше самовідновлюються акумулятори, про яких згадувалося вище.

Зараз ви читаєте новину «У жовтні з'явиться смартфон Viro з "вічною" батареєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути