середа, 17 серпня 2016 10:49

У світі готують до запуску нову криптовалюту E-Dinar

 

E-Dinar Coin — валюта майбутнього, названа на честь давньої монети Римської імперії, яка, за переказами, стане світовою валютою і божественим мірилом праведності. На відміну від інших відомих електронних грошових систем, E-Dinar Coin здатна реально забезпечити всіх жителів Землі грошима для взаємних розрахунків.

Криптовалюта E-Dinar Coin вирізняє особливий принцип розподілу грошей — delegated proof-of-stake. Цей принцип передбачає, що додаткові монети дістаються не тим, хто виконує певні дії (proof-of-work), а тим, у кого вже є EDC на рахунку. Таким чином, е-динари стануть відмінним джерелом доходу для їхніх власників. Також, щоб уникнути нерівномірного розподілу коштів, будуть доступні й інші способи отримання монет, наприклад, 7-рівнева реферальная система.

Планується випустити 999 трлн EDC протягом 33 років, і це повністю покриє потребу людства в грошових коштах. Перша емісія (премайнінг) становитиме 2,5 млрд од. Поки що криптовалюта не стала вирішальною на світовому ринку, її вартість можна буде змінювати в доларах. За прогнозами, один EDC може бути еквівалентний $1000.

 

Як і багато інших криптовалют, E-Dinar Coin створюють за допомогою технології блокчейн — децентралізованої системи відкритої бухгалтерії, що стає дедалі популярнішою. Блокчейн виключає можливість втручання банків і держустанов у процес виробництва криптовалюти. Тому його вважають найбільш прогресивною системою фінансових розрахунків.

Важливо, що в E-Dinar Coin продумали не тільки фінансовий бік прогресу, а перейнялися проблемою Китаю, де насувається екологічна катастрофа. Майданчик запропонував використовувати старі військові літаки для "бомбардування" пустельних регіонів снарядами, в яких є саджанці дерев і насіння рослин. Крім того, на вулицях Пекіна планується установка автоматів зі свіжим повітрям, де можна кілька хвилин подихати лікувальними парами.

Зараз ви читаєте новину «У світі готують до запуску нову криптовалюту E-Dinar». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути