понеділок, 08 грудня 2014 17:49

"Укрпошта" обіцяє доставляти товари з китайських інтернет-магазинів за тиждень

"Укрпошта" обіцяє доставляти товари з китайських інтернет-магазинів за тиждень

На початку наступного року "Укрпошта" планує запустити швидку доставку з китайських інтернет-магазинів.

З початку наступного року посилки до 2 кг, замовлені в китайських інтернет-магазинах на кшталт Alibaba, Taobao, Tmall і китайського eBay, будуть доставлятися в Україну окремим потоком, пише ain.ua.

Про новий формат співпраці керівництво "Укрпошти" домовився під час зустрічі з керівниками Поштової групи Китаю в Пекіні (китайська оператор безпосередньо працює з місцевими інтернет-магазинами). Зараз йде технічне налагодження послуги, пересилаються тестові замовлення.

Коли користувач з України буде оформляти замовлення в китайському інтернет-магазині, посилка буде відповідно маркуватися, і всі замовлення будуть групуватися і пересилатися окремим пакетом, а не в загальному потоці поштових відправлень. Таке нововведення дозволить скоротити термін доставки до 7-10 днів, вважають в "Укрпоште". Крім того, якщо послуга стане масовою, можливо, посилки будуть групуватися не просто по Україні, а по її регіонах.

Більш того, враховуючи, що договір є двостороннім, українські інтернет-магазини, які бажають продавати товари в Китай, потенційно теж можуть використовувати цю можливість.

Подібні посилки будуть доставляти кур'єри. В "Укрпошті" допускають, що для таких посилок буде працювати окремий трекинговый сервіс.

Зараз ви читаєте новину «"Укрпошта" обіцяє доставляти товари з китайських інтернет-магазинів за тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути