четвер, 21 листопада 2013 17:56

Суздальський креатив - до приїзду Путіна будівлі міста "облагородили" банерами із зображеннями красивих фасадів
23

Фото: Фото: livejournal
У місті Суздалі дуже ретельно готувалися до візиту президента Путіна. На початку листопада будинки, які місцева адміністрація вважала "непривабливими", були завішані великими банерами.

Результати чиновницького творчості були розміщені блогерами в інтернеті. Наприклад, у одного дерев'яного будинку завісили тільки перший поверх. У іншого банер повісили замість вікна і прикріпили його кнопками. У третього - на банері для більшої мальовничості навіть зобразили березову гілку. Ще на одному плакаті і зовсім зобразили кішку.

Голова Суздаля Ігор Кехтер сказав, що місто не має права вкладати гроші в приватні будинки та не може примусити деяких жителів зробити ремонт, тому що у них відсутня фінансова можливість. В перспективі у чиновників - пошук інвесторів. Своїми силами ні жителі, ні адміністрація призвести будинку в порядок не можуть.

Президент Путін, на жаль, в місто не приїхав і не зміг оцінити таких старань. Тим не менш банери з будинків знімати не стали.

Зараз ви читаєте новину «Суздальський креатив - до приїзду Путіна будівлі міста "облагородили" банерами із зображеннями красивих фасадів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути