неділя, 27 серпня 2017 15:15

Стала відома дата презентації нового iPhone

Стала відома дата презентації нового iPhone
12 вересня буде презентація нового iPhone / фото: YouTube

Презентація нового смартфона Apple відбудеться 12 вересня.

Очікується, що він отримає назву iPhone 8. Телефон отримає OLED-екран розміром 5,8 дюйма, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За даними експертів, екран буде займати всю передню панель смартфона без смуг по краях. Одним з найпомітніших нововведень стане відсутність кнопки Home - її функції виконуватиме "віртуальна" кнопка, яка є частиною екрану.

За однією з версій, новий телефон буде використовувати технологію розпізнавання осіб для ідентифікації користувачів замість технології Touch ID, яка визначає господаря пристрою за відбитком пальців.

Щодо обсягу пам'яті iPhone 8 чутки різняться. Китайське видання Geekbar стверджує, що стартова модель отримає 64 ГБ пам'яті, а найдорожча - 512 ГБ, що є рекордним показником для смартфонів Apple. Інші джерела говорять про те, що буде всього дві версії телефонів - з 128 і 256 ГБ пам'яті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Samsung презентувала флагман Galaxy Note8

Є дані, що телефон буде оснащений технологією бездротової зарядки. Нарешті, ціни новинки, за даними джерел, будуть починатися від 1 тис доларів або навіть 1,1 тис доларів.

Продажі офіційно стартують в районі 22 вересня.

Рейтинг найпопулярніших у світі смартфонів очолили iPhone 7 і iPhone 7 Plus. Це аналізи дослідницького центру Strategy Analytics За останні три місяці 2017-го у світі продали 16,9 млн iPhone 7 та 15,1 млн iPhone 7 Plus. Крім того, Phone 7 став найпопулярнішою моделлю Apple за всю історію компанії.

Зараз ви читаєте новину «Стала відома дата презентації нового iPhone». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути