субота, 24 червня 2017 18:47

На авіашоу показали пасажирський дрон

На авіашоу показали пасажирський дрон
Дрон "SureFly" може перевозити хвох пасажирів / фото: Hi-Tech

На авіасалоні Paris Air Show–2017 у Франції, американська компанія Workhorse представила невеликий пасажирський дрон з гібридною силовою установкою.

дрон, отримав ім'я "SureFly", пише hitech.newsru.com.

Літальний апарат двомісний. Роботу восьми його роторів, попарно встановлених на X-образній рамі, забезпечує гібридна установка, що складається з бензинового генератора потужністю 200 л/с і електромоторів.

Також апарат оснащений резервним акумулятором - в разі виходу генератора з ладу батарея забезпечить енергією на п'ять хвилин польоту, дозволивши здійснити посадку. Крім того, на випадок екстреної ситуації апарат оснащений парашутом.

Максимальна швидкість дрона становить 110 км/год, а дальність польоту може досягати 110 км. Вантажопідйомність - 180 кг, а сам мультикоптер важить 500 кг. Головним органом управління є встановлений в кабіні джойстик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпілотник на сонячних батареях здійснив політ у космос

19 червня відбулося урочисте відкриття 52-го аерокосмічного салону Paris Air Show–2017. Український літак-демонстратор Ан-132Д – один із дебютантів. Він привернув до себе увагу численних учасників і гостей виставки. Під час льотної програми Ан-132Д виконав видовищний демонстраційний політ. Командир екіпажу - пілот-випробувач 1-го класу Віктор Гончаров.

Зараз ви читаєте новину «На авіашоу показали пасажирський дрон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути