середа, 19 липня 2017 13:31

Google запустив персоналізовану стрічку новин

Google запустив персоналізовану стрічку новин
Компанія Google запустила персоналізовану стрічку новин Фото: відкриті пошукові мережі

Компанія Google запустила персоналізовану стрічку новин. Вона формуватиметься винятково на основі попередніх запитів користувачів.

Робота над нею тривала з 2016-го. Відтепер під час пошуку інформації про фільми, серіали чи ток-шоу з'являтиметься кнопка Follow. Коли її натиснути — вистрибне рядок з інформацією, пов'язаною із темою пошукового запиту. Її дані постійно оновлюватимуться і ви постійно зможете знати останні новини, пов'язані з запитом, повідомляють у блозі компанії.

За допомогою персонального помічника Google Now користувачі мережі бачить тільки ті новини, які ґрунтуються на їх пошукових запитах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі успішно розділили сіамських близнюків

Персоналізована стрічка доступна в додатках Google на iOS і Android та у браузерній версії. Відсьогодні новою функцією користуються у США. Для українців та решти жителів планети вона стане доступна за два тижні.

Україномовного контенту в інтернеті більшає, але російськомовний все одно переважає. Директор Google Україна Дмитро Шоломко розповів, що треба робити, аби у пошуковику з'являлося більше інформації рідною мовою.

Зараз ви читаєте новину «Google запустив персоналізовану стрічку новин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути