четвер, 13 вересня 2018 18:05

Що таке автоматизація та навіщо вона потрібна для бізнесу?

  Компанія "МЕГАПОС" пропонує ефективні, прості та надійні комплексні рішення для автоматизації торгівлі
Компанія "МЕГАПОС" пропонує ефективні, прості та надійні комплексні рішення для автоматизації торгівлі

Автоматизація торгівлі є діяльністю з впровадження в торгову точку спеціального обладнання і програмного забезпечення, яке спрямоване на оптимізацію бізнес-процесів, підвищення ефективності торгівлі та поліпшення обслуговування покупця.

Робочі місця касирів можна обладнати комп'ютерами, POS-системами або ноутбуками. Оптимальне рішення - POS-система. Подібна техніка спеціально розроблена для роздрібних магазинів: в ній немає нічого зайвого, вона компактна, і здатна забезпечити тривалу безперебійну роботу, працює з різним торгівельним і технологічним устаткуванням, оснащена достатньою кількістю COM- і USB- портів. Хоча вартість подібної системи вище звичайного комп'ютера, однак вони більш стабільні та міцні в експлуатації, забезпечують стабільну роботу торгової точки протягом тривалого часу.

Безумовно, для ефективного робочого місця касира в роздрібній точці може бути досить касового апарату, до якого підключені сканер штрих-кодів і термінал еквайрингової системи. За допомогою POS устаткування працівник каси з високим рівнем якості і швидкості може здійснювати різноманітні завдання: прийняття та видача грошей, анулювання покупки тощо.

Де придбати POS обладнання?

На сайті www.megapos.com.ua представлений величезний асортимент надійного електронного торгового обладнання від провідних компаній-виробників. Все обладнання, що поставляється забезпечується гарантією і сервісним обслуговуванням. Компанія "МЕГАПОС" вже не перший рік працює в цій сфері в Україні та пропонує ефективні, прості та надійні комплексні рішення, які представлені на сайті компанії:

  • POS-термінал;
  • фіскальний реєстратор або принтер чеків, щоб друкувати чеки;
  • сканер штрих-коду для зчитування інформації з етикеток;
  • ваги з друком етикеток для маркування та зважування товару;
  • принтер етикеток для маркування товару;
  • термінал збору даних, щоб автоматизувати процес інвентаризації.

    Різноманітність обладнання

      Компанія "МЕГАПОС" пропонує ефективні, прості та надійні комплексні рішення для автоматизації торгівлі
    Компанія "МЕГАПОС" пропонує ефективні, прості та надійні комплексні рішення для автоматизації торгівлі

    Фіскальний реєстратор і принтер чеків

    Щоб друкувати чеки використовують принтер чеків або фіскальний реєстратор. Головна відмінність між цими двома приладами в тому, що для використання принтера чеків немає необхідності приватному підприємцю реєструвати пристрій у податковій інспекції.

    Сканер штрих-кодів

    Нанесення штрих-коду на товар суттєво спрощує роботу, наприклад, в процесі продажу, прийомі товару на склад, під час інвентаризації, виключаючи проблему з пересортицею.

    Принтер етикеток

    Щоб друкувати етикетки використовують термопринтери і термотрансферні принтери. Принцип роботи термопринтера полягає в прояві зображення етикетки під впливом температури. Подібний вид етикеток відрізняється швидкою зношуваностю, не стійкі до сонячних променів і зовнішніх впливів. Набагато якісніші етикетки роблять за допомогою термотрансферного принтера. Для нанесення інформації використовують спеціальну фарбувальну стрічку, яка дозволяє забезпечувати відмінний вид етикетки протягом тривалого часу.

    Ваги

    Для магазину (продуктового, будівельного, підприємства громадського харчування) можуть знадобитися ваги. Найчастіше, оптимальним рішенням стане використання електронних ваг, які передбачають можливість друку етикеток. Використовуючи обладнання на етикетки наносять інформацію про товар: найменування, штрих-код і вагу.

Зараз ви читаєте новину «Що таке автоматизація та навіщо вона потрібна для бізнесу?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути