вівторок, 19 лютого 2019 12:26

Біометричні системи контролю ZKTeco

Міжнародний концерн ZKTeco – лідер серед виробників інноваційних комплексних систем біометричної ідентифікації. Компанія працює з 1986 року. Сьогодні ZKTeco – це крупне об'єднання з розгалуженою структурою: технології апробуються у Шеньчжені, а виробництво базується у технопарку Дуньгуань. Представництва компанії присутні на чотирьох континентах. Виробник зареєстрував понад 100 патентів на технічні розробки методик розпізнавання. Продукція володіє сертифікатами ISO, UL, CE, FCC.

Інноваційні системи безпеки

Системи безпеки ЗКТеко базуються на біотехнологіях. Розпізнавання за відбитками пальців, голосом, райдужною оболонкою ока доповнилися новинками: унікальним алгоритмом розпізнавання обличчя, математичним моделюванням образу, скануванням вен та біомаркерами.

  Системи безпеки ZKTeco
Системи безпеки ZKTeco

Бренди концерну:

● ZK Software – передовий постачальник proximity та біометричних пристроїв. Нині надзвичайно популярні системи контролю робочого часу ZKTeco – інтелектуальні комплекси, що об'єднують службу безпеки, СКУД, кадри та бухгалтерію.
● ZK Access – виробник інтелектуальних локальних та мережевих СКУД, контролерів, турнікетів, зчитувачів.
● ZK Kafis – ряд моделей автономних дактилоскопічних терміналів.
● ZK Biolock – серія біометричних замків з функціями фейс-контролю.

  Системи контролю обліку робочого часу
Системи контролю обліку робочого часу

Системи контролю та обліку робочого часу ZKTeco

Контроль доступу + об'єктивна база даних для менеджменту окремих підприємств та компаній з мережею обласних філіалів. Економічний ефект: до 15% економії фонду оплати праці, зростання дисципліни на робочому місці та профілактика дрібних крадіжок. Комплекс гнучкої конфігурації, налаштовується відповідно до задач конкретного користувача, складається з кількох етапів контролю та аналізу даних:

● налаштування обладнання: до програми вносять біометричну інформацію про кожного працівника, графік роботи та параметри обліку;
● мережа доступу: термінал-ідентифікатор розміщується на КПП, на вході в приміщення офісу чи на поверсі;
● спосіб ідентифікації: співробітник підносить палець чи RFID-карту до зчитувача під час входу та виходу на територію;
● аналіз даних: пристрій ЗКТеко зчитує інформацію з безконтактної картки, проводить біометричну перевірку;
● допуск: контролер приймає рішення, керує замками і турнікетами;
● збір та обробка інформації: уся інформація про візити надходить до єдиної бази; програма проводить автоматизований аналіз даних. База даних ZKTeco сумісна з 1С, проводить чіткий облік робочого часу, статистику прогулів, запізнень, несанкціонованого полишення робочого місця, створює табелі та звіти щодо кожного працівника.

  Приклад бази даних ZKTeco
Приклад бази даних ZKTeco

Продукція ZKTeco в Україні

Придбати сертифіковані біометричні системи безпеки з гарантією можна і в Україні. Офіційним представником концерну є інтернет-магазин систем безпеки Agent-007. Широкий вибір пристроїв: контролери, термінали, зчитувачі, програмні модулі, обладнання для СКУД. Техніка гарантує точність даних, об'єктивність статистики та контроль доступу.

Зараз ви читаєте новину «Біометричні системи контролю ZKTeco». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути