середа, 25 листопада 2015 12:56

Asus замахнувся на смарт-годинники від Apple

Asus замахнувся на смарт-годинники від Apple
фото: macdigger.ru

Компанія Asus анонсувала друге покоління "розумних" годинників Zenwatch 2, які будуть подібні на Apple Watch. Про це повідомило видання Телеграф.

"Розумний" аксесуар працює на Android Wear і має всі функцію годинників першого покоління. Пристрій представлено в двох розмірах корпусу. ZenWatch 2 мають дві модифікації, що робить їх схожими за розмірами з Apple Watch, висотою 42 мм і 38 мм.

Обидві новинки отримали AMOLED-дисплеї з міцним Gorilla Glass 3 і захист від вологи відповідно до стандарту IP67.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Motorola" створила перший у світі смартфон із "безсмертним" екраном

У ZenWatch буде встановлений Qualcomm Snapdragon 400. Одне з якісних поліпшень новинки торкнулося тільки моделі з широким корпусом - в комплект включений зовнішній акумулятор, який збільшить тривалість звичайної роботи на 1,5 доби.

Збоку з'явилося механічне колесо, яке нагадує цифрову коронку Apple Watch, але в даному випадку це всього лише кнопка живлення. З програмних нововведень пристрою можна відзначити покращене керування камерою і фітнес-додаток Asus Wellness.

Придбати Zenwatch 2 можна буде починаючи з наступного місяця. У грудні почнуться продажі моделі з 1,63-дюймовим дисплеєм (роздільна здатність - 320 × 320 пікселів), акумулятором ємністю 400 мА · год і ремінцем на 22 мм. Ця версія буде коштувати вдвічі дешевше найдоступнішої моделі Apple Watch - 210 доларів США.

Пізніше вийде смарт-годинник обладнаний екранов розміром 1,45 дюйма з розширенням 280 × 280 пікселів, батареєю на 300 мА · год і 18-мм ремінцем, але на цей смарт-годинник ще вказана ціна.

Зараз ви читаєте новину «Asus замахнувся на смарт-годинники від Apple». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути