середа, 09 серпня 2017 14:25

Apple запатентувала iPhone nano

Американська корпорація Apple Inc. запатентувала новий смартфон у корпусі iPod nano.

Заявку на патент подали ще 2007 року. Проте бюро по патентах і товарних знаках США опублікувало схвалену заявку Apple на реєстрацію смартфона в корпусі iPod nano лише у серпні 2017-го.

Автор: patentlyapple.com
  Схематичне зображення iPhone nano
Схематичне зображення iPhone nano

Цікаво, що вже в той час у пристрої iPhone nano розробники описали принцип роботи технології 3D Touch, яка з'явилася в iPhone 6s 2016 року.

"Електронний пристрій використовує окремі поверхні для введення і виведення. Одна з поверхонь (наприклад, дно) має сенсорну поверхню і чутлива до сили, за допомогою якої користувач здійснює введення даних. На другій поверхні (наприклад, верхня частина) відображається необхідна інформація. Курсор визначає, де на зворотному боці палець користувача встановив контакт із сенсорною поверхнею. Коли курсор розташований над потрібним елементом управління, користувач вибирає або активує функцію, пов'язану з елементом управління, шляхом застосування тиску до чутливої до сили сенсорної поверхні пальцем", - наводять у rbc.ua цитату на документ, опублікований патентним бюро.

Автор: patentlyapple.com
  Схематичне зображення iPhone nano
Схематичне зображення iPhone nano

Також фахівці бюро повідомили, що наприкінці липня 2017-го Apple припинила виробництво аудіоплеерів iPod nano та iPod shuffle. І ця концепція мала сенс 2007 року, коли патент подали вперше. Проте, на їхню думку, ідею можна воскресити у заново винайденому iPhone nano.

У мережі опублікували перше реальне фото нового iPhone 8 незвичайного кольору - мідного. На задній панелі смартфону відсутній сканер відбитків пальців. На фото зображені iPhone 8 трьох кольорів – білого, чорного та мідного. Компанія планує випустити три версії смартфону - люксовий iPhone 8 із OLED-екраном 5,8 дюймів, смартфон із 4,7-дюймовим LCD-дисплеєм та із 5,5-дюймовим LCD-екраном.

Зараз ви читаєте новину «Apple запатентувала iPhone nano». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути