субота, 07 травня 2016 12:04

8 корисних налаштувань Facebook, про які мало хто знає
8

Facebook допомагає завжди залишатися на зв'язку з друзями, колегами та знайомими. Тому, найчастіше користувачі листуються та передивляються стрічку новин. Але у соціальній мережі є чудові налаштування, які можуть знадобитись кожному користувачу.

Gazeta.ua пропонує переглянути 8 можливостей Facebook, про які ви,ще не чули:

1. Почитати приховані повідомлення

У користувачів є повідомлення, про які навіть і не підозрють . У Facebook є дві папки для вхідних повідомлень. Повідомлення з основної, яку ви завжди бачите, та друга призначена для повідомлень, що Facebook з тих чи інших причин приховав. Щоб їх прочитати відкрийте Повідомлення ➡ Більше ➡ Приховані.

 

2. Подивитись звідки увійшли

Якщо ви користувались Facebook не на своєму комп'ютері і не пам'ятаєте, чи вийшли Ви звідти, натисніть на маленьку стрілочку в правому верхньому кутку екрану, виберіть Налаштування ➡ Безпека ➡ Де ви авторизовані. Ви зможете побачити всі операційні системи і браузери з яких заходили на свою сторінку. Просто натиснітьЗавершити активність і відімкніть будь-яку сесію.

 

3. Захистити екаунт від зламу

Якщо ви переживаєте за свою безпеку у Facebook, то вкладці Безпека в налаштуваннях виберіть Підтвердження входу. Це надасть можливість зробити запит на отримання паролю перед входом у екаунт з будь-якого незнайомого браузеру. Наприклад, якщо ви будете заходити зі свого комп'ютера, або смартфону, то вхід буде здійснено у звичайний спосіб. Якщо ж це будете ви з іншого комп'ютеру, або хтось ще, то Facebook надішле пароль на телефон. Тільки з ним можна буде зайти на сторінку.

 

4. Поностальгувати

Іноді так хочеться заново переглянути всі старі фотографії та дописи. Для цього не потрібно перегортати нескінченні сторінки друзів. Просто зайдіть на профіль друга, натисніть на три крапки у правому верхньому кутку і виберіть Переглянути відносини. Все, що ви коли-небудь одне одному надсилали відобразиться.

 

5. Відправитись у минуле

У Facebook також можна переглянути всі ваші вподобання, коментарі і дописи. Якщо захотілось пройтись по куточкам пам'яті натисніть на стрілочку в правому верхньому кутку і виберіть Журнал активності.

 

6. Здійснити відеовиклик

Саме так. Спілкування на Фейсбук не обмежується одними друкованими повідомленнями. Тут можна здійснювати і відеовиклики. Просто натисніть на значок камери, що знаходиться справа зверху від повідомлення, і незабаром зможете побачити друга в реальному часі. Звичайно за умови, що у нього чи неї є веб-камера.

 
7. Зробити свої ігрові досягнення анонімними

Більшість додатків, у тому числі і ігри, розміщують свої дописи у стрічці. А це не завжди зручно. В налаштуваннях є спеціальний розділ, де можна налаштувати все так, щоб інформація про активність у кожному додатку була доступна тільки власнику сторінки.

 

8. Зберегти на потім

У Facebook стільки статей і відео, що прочитати все і продивитись за один раз неможливо. Натисніть на стрілочку у правому верхньому кутку допису і виберіть Зберегти відео або Зберегти допис. Весь збережений контент знаходиться у розділі Збережене у лівому блоці.

 
Зараз ви читаєте новину «8 корисних налаштувань Facebook, про які мало хто знає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути