четвер, 20 серпня 2009 12:01

Здорові чоловіки вживають Віагру щоб позбутись страху

Здорові чоловіки вживають Віагру щоб позбутись страху

Все більше чоловіків приймають Віагру, не маючи симптомів, наведених в інструкції. Лікарі припускають, що люди, знаходячись під впливом фільмів і телевізійних шоу, мають надто великі очікування від сексу, і приймають препарат для загострення відчуттів. Але ліки продовжують продавати відносно вільно, щоб чоловіка не купували підробки.

Експерти вважають, що сцени з фільмів і телевізійних шоу впливають на сексуальне життя людей сильніше, ніж особистий досвід або спілкування з лікарем. Френк Фурід (Frank Furedi), соціолог з Університету Кента (Великобританія) пише: "Ми живемо у світі, де вже не вчаться на власному досвіді. Сексуальне життя докорінно змінилося. Раніше люди отримували сексуальні поради від знайомих, а зараз поняття про секс приходить прямо з Голлівуду, що примушує людей чекати від сексуальних стосунків чогось більшого. Існує досить багато досліджень, які підтверджують, що Віагру часто застосовують для того, щоб загострити відчуття. Чоловіки вживають її, щоб позбутися страху, навіть жінки використовують її, щоб отримати додаткові відчуття".

За інструкціями, Віагру повинні прописувати чоловікам, які мають порушення ерекції, пов"язані з органічною патологією і якщо імпотенція чинить великі психологічні проблеми. Не дивлячись на урядові обмеження, до призначення препарату зараз застосовуються ліберальніші підходи, щоб уникнути отруєння чоловіків підробками Віагрою, що продаються через інтернет. За останні 12 місяців кількість рецептів на Віагру у Великобританії піднялася з 1,85 мільйонів до 2 мільйонів.

За матеріалами health-ua

Зараз ви читаєте новину «Здорові чоловіки вживають Віагру щоб позбутись страху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути