середа, 03 липня 2013 05:22

Біля Львова на поле приземлялось НЛО?
5

Фото: Фото: Євген Борісов

У селі Цеперів, поблизу Львова на полі пшениці з'явилось дивне коло діаметром близько 50 метрів. Дехто з місцевих мешканців підозрює, що у село прилітали інопланетяни.

Село Цеперів розташоване за 20 кілометрів від Львова. У ніч з 24 на 25 червня на полі біля населеного пункту селяни побачили дивні кола.

"Вночі пси дуже гавкали, спати було неможливо, - розповіла місцева жителька баба Ярослава. – Лежала кілька годин і не могла ніяк заснути. Але пси то й так бува гавкають на котів. Не думаю, що таке могли зробити люди, то ж стільки роботи треба. Хіба би хворий, або безробітний таке міг би чинити. То точно не зо села робили, якщо люди, але думаю, що то все таки щось позаземне прилітало, бо я прожила 65 років і такого не бачила ще ніколи".

Малюнок у пшениці чудово проглядається із траси. Періодично водії зупиняються, щоб подивитись і сфотографувати дивний візерунок.

"Та цікаво подивитись, у новинах показували, а як їдемо тут, то чого ж не зупинитись і не подивитись, - каже один із водіїв Петро Стаценко з Бродів. – Їдемо зараз до Львова, а вчора по телебаченню бачили. Я в космічних прибульців не вірю, бо в Біблії про це не пишуть, але й на пришестя Бога це не схоже. Думаю, що це у містах графіті малюють, а селяни на полях. Але все рівно воно щось нове й людям хочеться мати фотографію".

Селяни відправляють до сусіда Тараса Кисіля.

"Він вчений, у Києві працював, досліджував то всьо, то краще його розпитайте", - кажуть дві жінки, що женуть корів на поле.

"Переконаний, що це зробили якісь люди, - каже Тарас. – Я викликав хлопців із Києва, які займаються аномальними явищами і сам цікавився такими явищами в інтернеті. То якщо порівняти із справжніми й цими, то тут не така пшениця, як у справжніх. Видно, що стебла просто механічно придавили й поламали. Зараз колоски уже жовтіють і підсихають, а в місцях справжніх аномалій потім колоски інтенсивніше ростуть".

Чоловік пояснив, яким чином такі малюнки роблять на полях.

"Для цього вистачить 2 людини. Найперше – цей малюнок був на трасі для важкої техніки, що обробляє поле, - зазначив чоловік. – Тобто по цій доріжці прийшли люди, у центрі малюнку встановили жердину, від неї протягнули нитку й по ній робили кору втоптуючи траву якоюсь дошкою. Траву просто грубо механічно ламали. Та й кола не є ідеально рівними, як мали би бути, вони ніби круглі, але з прямими лініями, з кутами, тобто ті, хто виконували цю роботу просто не змогли зробити рівних ліній".

Незважаючи на такі аргументи сільський голова переконаний, що малюнок – це робота позаземних цивілізацій.

"9 років тому люди в селі, понад тисячу людей бачили, як у небі літали якісь помаранчеві об'єкти, - каже війт Андрій Андрущенко. – Я не можу пояснити це явище, може це й дійсно є щось поза цивілізаційне, але це точно може стати візитною карткою Цеперова".

Зараз ви читаєте новину «Біля Львова на поле приземлялось НЛО?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

40

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути