середа, 04 січня 2017 12:07

В Україні відкрили перший готель для кішок

В Україні відкрили перший готель для кішок
Фото: vgolos.com.ua

У Чернівцях відкрився перший в Україні готель для кішок. Він знаходиться на території Чернівецького притулку для тварин. Зараз в ньому вже оселилися кілька жителів. Їх годують, доглядають та надають необхідну ветеринарну допомогу, повідомляє "АСС".

"У новорічні та різдвяні свята багато буковинців хочуть поїхати відпочити, а ось домашнього улюбленця залишити ні з ким. Для таких випадків ми відкрили готель", - розповіла Валерія Бренік, диспетчер "Притулку для тварин".

Доба проживання в готелі коштує 40 гривень. Сюди входить харчування і догляд за кішками. Тільки домашню підстилку господарі приносять з дому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 способів захистити ялинку від котів та собак

"Кожен кіт звик до свого місця і не варто його залишати без нього. Годувати підопічних намагаємося звичної для них їжею. Наприклад, якщо кіт звик до корму, годуємо кормом, якщо до каш і м'яса - варимо йому ці страви, - говорить Валерія Бренік. - Поруч з тваринами завжди є ветеринар. Якщо він помічає погіршення самопочуття, відразу оглядає і надає допомогу. Вдома немає таких умов, як тут".

Господарі просять, щоб їхні улюбленці жили на волі - могли вільно пересуватися та гратися.

Крім того, домашні коти знаходяться окремо від тих, які живуть у притулку. Тому господарі можуть ні за що не хвилюватися.

Зараз ви читаєте новину «В Україні відкрили перший готель для кішок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути