вівторок, 01 листопада 2011 16:19

У німецькому музеї зберуть усі автофургони - будинки на колесах

У німецькому музеї зберуть усі автофургони - будинки на колесах

Минулого тижня в Німеччині відкрився музей будинків на колесах. У музеї, розташованому у федеральній землі Баден-Вюртемберг на півдні країни, виставлено моделі сучасних житлових автофургонів та кемперів і так званих караванів, а також будинки на колесах минулих років.

Автором ідеї та спонсором її реалізації є власник компанії Hymer AG Ервін Хюмер, який наприкінці 50-х років минулого століття зумів втілити в життя мрію багатьох - об'єднати автомобіль і будинок в одне ціле. Перший будинок на колесах був випущений 1957 року, і це стало початком успішного розвитку його компанії.

На двох поверхах спеціально побудованої оригінальної будівлі площею більше 6 тис. кв. метрів зібрано близько 90 моделей різноманітного мобільного житла з 1930 року по сьогоднішній день, повідомляє портал Est.

Для школярів влаштовані інтерактивні музейні зали, де багато експонатів можна помацати руками. А дорослі відвідувачі цього музею зможуть дізнатись історію створення кожної моделі житла на колесах.

Зараз ви читаєте новину «У німецькому музеї зберуть усі автофургони - будинки на колесах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути