пʼятниця, 06 квітня 2012 18:21

В Китаї готуються до нашестя "драконових дітей"

В Китаї готуються до нашестя "драконових дітей"
"Дракони" - успішні та здорові. Фото: accschinese.com

У китайській столиці готуються до навали "драконових дітей": багато столичних пар завчасно прийняли рішення обзавестися дитиною саме в нинішній рік Дракона.

Люди, що народилися під знаком Дракона, вважаються особливо вдалими, такими, що володіють лідерськими задатками, здатними увійти у владу. В результаті в 2012 році тільки в Пекіні, повідомило агентство Синьхуа, очікується поява приблизно 200 тис новонароджених.

В останні роки в Пекіні спостерігалося зростання народжуваності: у 2004 році народилося 98 тис дітей, в 2007 - 161 тис, в олімпійському 2008 - 171 тис. Тут спрацювала магія цифри "вісім", яка в китайській мові співзвучна слову "розбагатіти".

Міська медична влада, як заявив голова Пекінського управління охорони здоров'я Фан Лайін, уже затвердила рішення відкрити три додаткових дитячих лікарні. Хоча "драконові діти" і володіють, за задумом, відмінним здоров'ям, але все ж і їм потрібно робити щеплення, проходити диспансеризацію, отримувати довідки.

Зараз ви читаєте новину «В Китаї готуються до нашестя "драконових дітей"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути