середа, 24 липня 2013 17:43

Телеканал CNN мало не "поховав" новонародженого принца Кембриджського

Коли в ефірі йшла новина про те, що у Кейт Міддлтон народився син, знизу екрану з'явився підзаголовок: "Дитина оголошена мертвою". Як з'ясувалося, помилку помітив і зафіксував журналіст газети The Washington Times Джозеф Керл, передає НТВ.

Знімок екрану він виклав у Мережу, а також прокоментував те, що трапилося у своєму Twitter.

"CNN чудово відпрацював новину про королівське народження, проте все, що нам запам'ятається, - це груба помилка в титрах", - написав @ josephcurl.

У коментарі до цього запису хтось написав, що "достатньо одного неуважного стажиста з клавіатурою, щоб повалити весь світ в паніку".

22 липня герцогиня Кембриджська Кейт народила сина. Відразу після народження сина принц Вільям повідомив про це бабусі - королеві, а також батькові, принцу Чарльзу, і братові, принцу Гаррі. Офіційне свідоцтво про народження принца виставлено у Букінгемському палаці. Дитина подружжя британського принца Вільяма герцогині Кембриджської Кетрін носитиме титул принц Кембриджський, а називати немовля будуть Його Королівська Високість.

 

Зараз ви читаєте новину «Телеканал CNN мало не "поховав" новонародженого принца Кембриджського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути