четвер, 27 листопада 2014 13:25

Скульптор створює свої статуї з частин старих ляльок
13

Австралійський скульптор Фрейя Джоббінс дає друге життя старим лялькам. Руки, ноги, тулуби - все це зібрано заново, але в зовсім іншому порядку і з несподіваним результатом. Готові скульптури Фреї виглядають щонайменше дивно і моторошно, але в будь-якому випадку незвично.

Фрейя Джоббінс (Freya Jobbins) створює людські бюсти і портрети, використовуючи для них не зовсім традиційні матеріали - частини тіл пластикових ляльок. Свій вибір Фрейя пояснює як спробу дослідити відношення між проблемою надмірного споживання і культурою переробки, а також знаходження другого життя звичним предметам. Вона принципово не використовує нові ляльки, матеріал для своїх робіт найчастіше їй приносять шанувальники її творчості та друзі, які пам'ятають про її незвичайне захоплення.

Роботи Фреї Джоббінс були виставлені на різних виставках по всій Австралії, а також в Англії, Норвегії, Німеччині, Дубаї, Нью-Йорку, Сан-Франциско і Тель-Авіві.

Зараз ви читаєте новину «Скульптор створює свої статуї з частин старих ляльок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути