пʼятниця, 21 жовтня 2011 17:24

Школяр викрав трамвай і 40 хвилин катав по місту пасажирів

Школяр викрав трамвай і 40 хвилин катав по місту пасажирів

У Златоусті 15-річний підліток викрав трамвай, який стояв у депо і чотири кілометри провіз по місту пасажирів, що нічого не підозрювали. Водій і кондуктор виявили пропажу тільки через 40 хвилин, диспетчер теж нічого не помітив: трамвай пішов за розкладом.

Школяр пояснив, що покерувати трамваєм було для нього давньою мрією і він не зміг втриматися, побачивши порожній вагон. У поліції говорять, що підліток, швидше за все, отримає умовний термін або штраф.

"Наші співробітники підняли тривогу тільки через деякий час, - розповіла "Газеті.Ru" заступник директора із загальних питань МУП "Златоустівське трамвайне управління" Галина Цой. - Звернулися до диспетчера, запитали, куди відігнали їхній вагон. Диспетчер здивувалася ще більше: трамвай прямує за маршрутом, а водій і кондуктор його втратили? Так, хлопчик акуратно робив відведені зупинки, впускав і випускав пасажирів. От не знаю, чи оголошував зупинки".

Пасажири навіть не запідозрили, що трамваєм керує школяр, і лише зраділи відсутності кондуктора.

Зрозумівши, що вагон викрадений, співробітники трамвайного управління переключили стрілку і завели "пропажу" в депо. Викрадач не пручався і не намагався сховатись від викликаного наряду поліції. Там же на місці все й пояснив: не зміг встояти перед спокусою самостійно покерувати машиною мрії.

Називати ім'я юного викрадача в трамвайному управлінні й поліції відмовились. А співробітники депо, які прогавили трамвай, отримали догану.

Зараз ви читаєте новину «Школяр викрав трамвай і 40 хвилин катав по місту пасажирів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути