вівторок, 18 серпня 2009 18:50

Секс з прелюдією лікує безліч хвороб

Секс з прелюдією лікує безліч хвороб

Короткий статевий акт негативно впливає на здоров"я людини. Англійські біохіміки підрахували, яка тривалість занять коханням є оптимальною для людини.

В ході своїх експериментів фахівці довели, що секс починає позитивно впливати на організм лише на 31-й хвилині! Але чому саме стільки?

У всіх тканинах нашого організм в спокійному стані відбувається синтез так званих вільних радикалів. Вони являють собою невеликі відрізки білків і мають здатність захоплювати молекули кисню. Особливо "ненажерливими" радикали стають в момент підвищених навантажень - фізичних або психічних. Вони накопичуються в організмі і "спалюють" кисень у клітинах, тим самим запускаючи цілий каскад хімічних реакцій, що завдають шкоди організму. Результат - виникають різні недуги - від виразки шлунку до імпотенції і злоякісних пухлин.

Одним із способів вирішення проблеми виявився секс. Він, як з"ясувалося, здатний нейтралізувати вільні радикали. Але для цього ним слід займатися достатньо довго. Тільки в цьому випадку в кров починають потрапляти гормони, що "бережуть" кисень і нейтралізують вільні радикали.

Гормони починають накопичуватися в організмі з перших хвилин сексу. З цієї причини навіть попередні ласки можна вважати початком битви з вільними радикалами. Але вирішальний удар по них відбувається на 30-40-ій хвилині любовної гри.

Враховуючи це, дослідники дають пораду - краще займатися коханням рідше, але довше. "Тривалий секс, - говорять вони, - не лише охороняє організм від вільних радикалів. Діабетикам, наприклад, корисно розтягнути любовну зустріч на всі 45 хв. За цей час у кров встигне потрапити фермент, близький по дії до інсуліну. І зайвий цукор нейтралізується".

Хворим на пієлонефріт в світлі вищесказаного бажано кохатися мінімум 40, а тим хто страждає на остеохондроз - 55 хвилин. Виразка шлунку "тягне" на 1 годину сексуальних ігр, гастрит - 1 годину 10 хв. Лікувати ангіну доведеться 1 годину 20 хв, а хворі суглоби - 1,5 години.

happywoman

Зараз ви читаєте новину «Секс з прелюдією лікує безліч хвороб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути