четвер, 23 лютого 2017 17:45

Жінка зробила своїй собаці пластичну операцію

37-річна Марина Есмат зробила пластику вух своїй собаці Глаші. Тварина з'явилася у сім'ї на прохання сина купити джек-рассел-тер'єра. Після перегляду фільму "Маска", хлопчик мріяв про собаку головного героя.

Автор: life.ru
 

"Ми помітили через місяць, що з вушками щось не те. Ми вирішили, що це все виправимо, і почали шукати хірурга. Ми клеїли і пластир, і монети на вуха, але нічого не допомогло. Собака, звичайно, відчувала дискомфорт, - розповіла Марина. - На сімейній раді ми вирішили, що виправимо вуха хірургічним шляхом. Лікарі намагалися відрадити, але ми вирішили, що все-таки це буде естетичніше. Хотілося б потомство, але з піднятими вухами ми не змогли б знайти собаку для спаровування. І в виставках хочемо брати участь. А зараз все відмінно."

Ветеринарний хірург Андрій Мезин, який оперував Глашу, був проти цієї операції. Вважає, що хірургічне втручання не було виправданим.

"Люди звернулися в клініку з проханням опустити собаці вуха. Ми не вважаємо це доцільною операцією. Вони хотіли змінити особливості будови вуха для того, щоб собака мала вигляд більш породної, - сказав ветеринар. - Ми провели хірургічну операцію. Пошкодили хрящ, в результаті чого стояче вухо стало лежачим. Господиня дуже сильно наполягала, тому що вони хотіли собаку для виставок. На конкурсах є певні критерії для цієї породи. Собака абсолютно повноцінна. Але за критеріями оцінки собака зі стоячими вухами ніколи не зможе нічого виграти.

Автор: life.ru
 
Зараз ви читаєте новину «Жінка зробила своїй собаці пластичну операцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути