вівторок, 02 травня 2006 09:20

Регулярна мастурбація рятує від раку

Чим частіше молодий чоловік мастурбує, тим менше у нього шансів захворіти раком простати в зрілому віці. До такого висновки прийшла група австралійських учених, які займалися вивченням зв"язку між розвитком ракових захворювань і сексуальною активністю.

Команда дослідників опитала 1079 хворих раком простати і 1259 здорових людей однієї і тієї ж вікової групи. Серед здорових опинилися на третину більше переконаних онаністів і просто сексуально активних людей, ніж серед хворих.

Починаючи з 20 років вони займалися сексом з партнером або поодинці більше п"яти разів в тиждень. Саме ця обставина, як вважають учені, вберегла їх від захворювання раком простати. У контрольній групі сексуально пасивних чоловіків показник захворювання був в три рази вище.

Керівник наукового центру по дослідженню ракових захворювань в Мельбурні (Австралія), Грехем Джайлс пояснив механізм виявленого феномена. За його словами, часта еякуляція запобігає скупченню канцерогенів в передміхуровій залозі. Відбувається своєрідне очищення сечостатевої системи. В результаті в простаті просто не залишається будівельного матеріалу для утворення ракових кліток.

Висновки команди Джайлса суперечать усталеній думці про зв"язок між розвитком раку простати і нестриманим сексуальним життям. Одонак вчений заявив, що його дослідження стосувалося виключно мастурбації.

Традиційний секс, особливо незахищений, запускає зовсім інші механізми в організмі чоловіка. Перш за все тому, що при сексуальну контакті можна "підчепити" венеричні захворювання. Вони ж у свою чергу збільшують ризик виникнення раку простати приблизно на 40%.

Публікації Джайлса призвели до того, що кількість охочих вступити в австралійську "Спільноту мастурбаторів" різко збільшилось.

- Чоловіки зрозуміли, що крім задоволення онанізм приносить істотну користь здоров"ю, і виявили бурхливу цікавість до нашої роботи! - заявив голова організації Уїлл Снаркс.

– Щоб ще більше популяризувати наш рух, ми почнемо видавати журнал "Мистецтво онанізму", де провідні вчені і лікарі детально висвитлюватимуть всі проблеми мастурбації. А наступної навесні проведемо форум любителів самозадоволення, на який запросимо колег- мастурбаторів з багатьох країн світу! - пообіцяв чоловік.

За матеріалами Gaycity

Зараз ви читаєте новину «Регулярна мастурбація рятує від раку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути