середа, 20 березня 2013 10:19

Київський екстремал підкорює міські багатоповерхівки та мости без страховки
15

Фото: Фото: Facebook

Київський екстремал Павло, який прикривається псевдонімом Mustang Wanted, став зіркою Європи та Сполучених Штатів: відеоролики із його небезпечними трюками набирають безліч переглядів.

25-річний хлопець може балансувати на одній нозі на 100-метровій висоті, залізти на багатоповерхівку по газовій трубі, висіти над прірвою вниз головою або тримаючись трьома пальцями, чи підстрибнути на височезній вишці, щоб сфотографуватися в польоті. Павло попереджає, щоб ніхто не намагався повторити його трюки, тому що вони дуже небезпечні та виконуються без страховки.

Він самоучка, називає себе трейсером, а своє хобі – фріраном (це видовищне мистецтво пересування та подолання перешкод у складній міській місцевості). Павло запевняє, що його друзі разом із ним завжди в безпеці.

"Іноді я думаю, що я робот. Нічого не відчуваю. Смерть — це не найстрашніше, що може трапитися. Усі помирають, але не всі живуть так, як хочуть."

Відео, де Павло піднімається на пілон Пішоходного мосту, шокувало ведучих американського тележурналу Right This Minute, який транслює незвичні ролики у прямому ефірі. Під час перегляду американці зізналися, що у них від страху спітніли долоні.

Хлопець каже, що, якщо з ним щось трапиться — йому б радше хотілося померти ніж покалічитися. Він з дитинства бере участь у екстремальних видах спорту, свого часу захоплювався капоейрою та метанням бойових сокир.

Зараз ви читаєте новину «Київський екстремал підкорює міські багатоповерхівки та мости без страховки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути