понеділок, 25 травня 2009 16:18

Хакери закидали YouTube порнографією

Хакери закидали YouTube порнографією

Компанія YouTube була змушена вилучити зі свого відеохостінгу тисячі порнографічних відеороликів, замаскованих під відео зі звичайним контентом.

Відповідальність за відео з забороненим вмістом взяли на себе члени відомого інтернет-форуму 4Chan. За їхніми словами, це стало відповіддю на політику видалення деяких авторських кліпів компанією YouTube з сайту.

На відеохостінгу були розміщені порно-ролики, названі іменами відомих музикантів, наприклад, Hannah Montana, Jonas Brothers. Деякі з розміщених кліпів починалися цілком передбачувано, але секунд через десять відео-контент ролика кардинально змінювався.

YouTube забороняє розміщення роликів порнографічного змісту на своїх сторінках. Представник YouTube заявив, що компанія видаляє нелегальні ролики в екстреному порядку.

Відзначимо, на початку травня повідомлялося, що член Європейського Парламенту Малкольм Харбор закликає частково обмежити свободу в інтернеті, так як часто він використовується для незаконних видів діяльності: тероризму, дитячої порнографії, незаконної міграції.

За матеріалами Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Хакери закидали YouTube порнографією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути