середа, 22 жовтня 2014 10:38

Гаррі Поттер, вікінг і ув'язнений - письменниця кожен день перетворює сина в один з персонажів до Хелловіну
15

Письменниця Jessica Chavkin нещодавно стала мамою, і ця подія повністю змінила її життя. Насолоджуючись своїм новим статусом, вона вирішила втілити кумедний проект до Хеллоуіну: кожен день до самого свята створювати нові образи для її маленького сина.

"Так як Хеллоуін - це мое улюблене свято, а Ноа, мій син, моя найулюбленіша у світі людина, ми вирішили відзначати кожен день новим костюмом і новим образом до 31 жовтня. Я дуже сподіваюся, що вам ця ідея сподобається. Тому що ми від неї просто в захваті!"- каже Джесіка.

Минуло вже більше половини жовтня, і Джессіка встигла змайструвати досить багато чарівного одягу для Ноа. У хід йдуть святкові костюми, підручні речі, різноманітне тло, які вже до цього моменту були у Джесіки, або ж доводилося робити їх самостійно. Молода мама з гордістю "перетворює" свого сина на Тарзана, Дуже Голодну Гусінь, вікінга, Гаррі Поттера і навіть милий фруктовий салат.

Зараз ви читаєте новину «Гаррі Поттер, вікінг і ув'язнений - письменниця кожен день перетворює сина в один з персонажів до Хелловіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути