середа, 23 листопада 2016 13:30

Для кришнаїтів побудують храм вартістю $115 млн
3

Фото: edition.cnn.com

В індійському місті Вріндавана планують звести найвищу релігійну споруду у світі. Храм Vrindavan Chandrodaya Mandir буде більший за Собор Святого Петра у Ватикані та вищий за Ульмський собор у Німеччині. Про це пише CNN. Висота 70-поверхової будівлі становитиме 213 м.

Проектуванням архітектурної святині займаються фахівці компаній InGenious Studio та Thornton Tomasetti. Ініціатором створення є Міжнародне товариство свідомості Крішни.

Сейсмостійка споруда отримає багаторівневий дизайн і нагадуватиме космічний корабель. У ній встановлять капсульний ліфт, що підніматиме відвідувачів на оглядовий майданчик. На території храму планують розмістити тематичний парк. Поблизу також зведуть апартаменти та вілли для заможних кришнаїтів. Гроші від продажу житла підуть на будівництво храму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрили перший у світі будинок, надрукований на 3D-принтері

Зараз робота будівельників зосереджена на закладанні міцного 50-метрового фундаменту. Загальна вартість проекту - приблизно $115 млн.

Зараз ви читаєте новину «Для кришнаїтів побудують храм вартістю $115 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути