середа, 29 липня 2015 12:47

40-річний чоловік живе з реалістичною лялькою, яку шалено кохає
16

Взаємини чоловіків і жінок завжди будуть найбільш обговорюваною темою. Так однією з найдивніших пар в світі стали Дірк і його реалістична лялька Джині.

Німецький фотограф Сандра Хойн зробила проект про життя 40-річного чоловіка і кохання всього його життя - Джині. Сандра познайомилася з Дірком на інтернет-форумі і вирішила закарбувати його незвичайну історію кохання і поділитися нею зі світом.

Справжнє ім'я Дірка не розкривається. Йому 40 років, і він фрілансер.

Раніше Дірк був одружений, але щасливим у шлюбі не був. За його словами, Джині прийшла в його життя після важкого психологічного розладу, в результаті якого він і купив ляльку.

Дірк вірить, що лялька любить його так само, як він її. Він вважає, що Джині — це людина, яка прибула на Землю з іншої планети. Чоловік ховає ляльку від друзів і родичів, навіть від своєї дитини і колишньої дружини.

Він мріє, що одного разу зможе показати Джині всім. І дуже переживає про те, що станеться з нею, коли він постаріє. Для Дірка Джині — тендітна і вразлива жінка як всередині, так і зовні.

Фотографу Сандрі Хойн здалося, що Дірк та Джині — просто нетрадиційна пара, яка живе так само, як всі інші. Вона сподівається, що її фотопроект проб'ється крізь забобони з приводу вибору Дірка.

Зараз ви читаєте новину «40-річний чоловік живе з реалістичною лялькою, яку шалено кохає». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути