вівторок, 09 лютого 2016 05:40

Жінка схопила ножа й ударила сина в груди

У селі Милостів на Рівненщині 30-річна Вікторія Шевчук вдарила ножем у груди сина Максима, 14 років. Посварилися, бо хлопець не ночував удома.

— Це сталося близько 11:00. Син заявив матері, що піде з дому й житиме в бабусі. І вже зібрав речі. Вікторія саме поралася на кухні. Почали сваритися. Хлопець штовхнув матір, та впала на підлогу. Мабуть, у стані афекту схопила ножа й ударила сина в груди. Рана не глибока, тільки подряпина, — розповідає 29-річна Марія Юстицька з Рівненської обласної міліції.

Максим навчається в дев'ятому класі.

— Хлопець до школи ходить, але веде себе як хоче. Любить автомобілі. Міг на уроці через мобільний зайти в інтернет і кричати, щоб усі йшли дивитися. Стоїть на шкільному обліку з правопорушень. Ініціатор бійок. За його участі на рік меншому хлопцю зламали пальця, — каже 27-річна Лілія Розсоха, класний керівник Максима. — Я завжди просила матір, аби якось вплинула на нього. Вона — жінка емоційна. Могла підвищити голос на мене. Не вважала вчителя авторитетом. За сином постійно тягла руку. Тому для нас було дивно, що так учинила. Батька бачила раз. Якось приходив на дзвінок.

Вікторія з чоловіком Михайлом таксують. У Милостові звели будинок. У день бійки Михайло був на роботі в обласному центрі.

Крім Максима, подружжя виховує 9-річну доньку Марію.

— Дівчинка спокійна, відмінниця. Може легко розплакатися, коли отримує четвірку. Її класна керівниця розповідала, що в будь-яких питаннях щодо дитини дзвонить батькові. З ним легше говорити, — додає Лілія Розсоха.

Вікторія Шевчук перебуває вдома. Її звинувачують у нанесенні легких тілесних ушкоджень.

Зараз ви читаєте новину «Жінка схопила ножа й ударила сина в груди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути