середа, 21 липня 2010 05:15

Жінка поїла горілкою двомісячного сина

— Дитинка у її квартирі безперервно плакала кілька годин, — розказує львів"янка 52-річна Христина Мазур. — Я вирішила піти подивитися, двері були не зачинені. У колисці побачила розчервоніле маля, поруч на дивані лежала п"яна Оля. Взяла пляшечку, а звідти запах алкоголю.

До 29-річної Ольги викликали міліцію. Двомісячного хлопчика госпіталізували. У лікарні в дитини взяли аналізи крові, аби з"ясувати, чи є в ній алкоголь.

— Пляшечку на вміст спиртного перевірити не можемо, — каже Андрій Левицький із Залізничного райвідділу міліції Львова. — Там було надто мало рідини — 30 грамів. А треба 150, аби спеціальний апарат показав, чи був спирт у молоці. Тому проти мами кримінальної справи відкривати не будуть. Вона відбудеться адміністративним покаранням.

— Однокімнатну квартиру Олі купили батьки. За п"ять років ми її ще тверезою не виділи. Раніше, здається, на базарі торгувала. Тепер тільки то й робила, що пила і пузата ходила. Від кого ті діти, годі й знати. Вона вже має двоє дітей. Старшу дівчинку виховує дітдом, середущу — мама забрала. Оля ніц не змінилася. Як її тільки з ізолятора випустили, далі не просихає, — розказує телефоном сусідка 73-річна Ніна Муханова.

Зараз ви читаєте новину «Жінка поїла горілкою двомісячного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути