вівторок, 09 лютого 2016 06:50

"У мене три желанія: щоб вона мене покупала, побрила й помила"

— Нам подзвонила сестра Лєни. Сказала, що вона не явилася на роботу, на телефон не відповідає. Напередодні ввечері Лєна їй казала, що чоловік погрожує убити, — розповідає 45-річна Наталія Терещенко, голова ради села Васютинці Чорнобаївського району на Черкащині. 67-річний Валентин Кудашев перерізав 55-річній Олені Симбірьовій горло й закопав її в сараї. Сталося це 29 січня.

— Нам Валентин сказав, що вона напилася і десь байдається. Він був раніше судимий за ізнасілованіє. Я визвала поліцію, — продовжує Наталія Миколаївна. — Як приїхали правоохоронці — випустив собаку в дворі. Вдавав немічного, ходив шатався. Мав подряпини на вусі й голові. Сказав, що то алергія.

— Поряд із сараєм стояв візок. У приміщенні побачили яму. Там було прикидане залізним хламом та одягом тіло зниклої. Мала ножові поранення на шиї, синці й подряпини, — говорить 33-річний Дмитро Грищенко з поліції Черкаської області. — Зізнався, що посварилися через ревнощі. Тоді схопив зі столу ножа та вдарив у шию. Тіло поклав у візок, прикрив одягом і вивіз на вулицю. Мобільний телефон та частину речей Олени спалив у печі.

До села Валентин Кудащев приїхав 20 років тому. Придбав хату. Працював зварювальником у товаристві "Дніпро". Був на пенсії. З Оленою прожив 12 років. Не одружувалися, дітей не мали.

— Десь останні три місяці Лєна виїхала від нього до сестри в Черкаси. Влаштувалася на роботу в ресторані. Мила посуд. Могла й випити. За кілька днів до трагедії я питала Валентина, нащо Лєну визвав до себе. Він тоді ще на велосипеді в магазин їхав. Сказав: "У мене три желанія: щоб вона мене покупала, побрила й помила", — каже Наталія Терещенко.

Зараз ви читаєте новину «"У мене три желанія: щоб вона мене покупала, побрила й помила"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути