пʼятниця, 08 липня 2016 07:30

"Ти, бомжиха, довго тут будеш мені указувать?"
2

Ларису Рябуху штовхнув на асфальт депутат Соборної райради ­Дніпра Олександр Заманський. Жінка ­забилася, не могла підвестись, доки не прибула ”швидка”
Фото: ФОТО з сайта www.tsn.ua
Олександр Заманський зі своєю сестрою Ларисою. Порозкидали всі продукти з сумки літньої жінки. Поїхали з двору своїми машинами, коли мешканці багатоповерхівки почали їм погрожувати поліцією

Депутат Соборної райради Дніпра від "Опозиційного блоку" 39-річний Олександр Заманський із сестрою побили 61-річну Ларису Рябуху.

25 червня Лариса Іванівна поверталася з магазину. Везла 20-кілограмову сумку з продуктами на візку. Не змогла зайти у двір. Бо впоперек дороги стояло авто "Тойота Кемрі".

— Вона була чітко по діагоналі на дорозі. За кермом ­сиділа ­дівчина. Я стукаю у вікно, кажу: "Дівчино, переженіть машину. Ви перегородили прохід". А вона мені: "Де хочу — там і стою. Пішла геть звідси". Кажу їй ще раз: "Ти неправильно припаркувалася", — розповідає Лариса Рябуха.

Жінка в короткому топі, зав'язаному на вузол спереду, та червоних шортах вийшла з машини.

— Вискакує й каже мені: "Ти, бомжиха, довго тут будеш мені указувать?" Накинулася, нігтями подряпала обличчя, — продовжує.

У цей момент приїхав 39-річний Олександр Заманський, брат жінки-водія.

— Мужик виліз із машини. Штовхнув мене на дорогу. Дівчи­на порвала сумку. ­Порозкидала крупи та ковбасу. Навіть воду й кефір із пляшок вилила. Я лежу, не можу встати. Люди почали кричати: "Викликайте поліцію". Тоді вони розвернулися і поїхали геть. Це було принизливо, — каже Лариса Рябуха.

Люди зняли все на відео з балкону багатоповерхівки. Викликали швидку допомогу і поліцію.

"Підійшла п'яна жінка й почала бити сумкою по склу. Зірвала дзеркало заднього виду. Із двох ударів пом'яла двері. Матом кричала, що всі ми виродки. Роз'їздилися на дорогих машинах, — написав Заманський у "Фейсбуку". — Потім сіла на асфальт і сказала, що нас не випустить. Ремонт авто коштуватиме тисяч п'ять-сім. А зробити нічого не можу. З неї грошей не візьмеш".

Після події Олександра Заманського виключили з "Опозиційного блоку". Він виїхав в Ізраїль.

— Медики опровергли слухи о том, что пенсионерка употребляет алкоголь. Женщина болеет сахарным диабетом и гипертонией. Поэтому спиртного не употребляет вообще, — говорить Андрій Бабський, керівник міського департаменту охорони здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «"Ти, бомжиха, довго тут будеш мені указувать?"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути