пʼятниця, 21 червня 2013 07:00

Подружжя мільйонерів зарізало одне одного

Автор: фото з сайта www.mignews.com.ua
  Юлія Ткаченко із Сергієм Чмиренком зустрічалися з дев’ятого класу, одружилися 2008 року. Їх обох поховали на Байковому кладовищі в Києві, але не поряд
Юлія Ткаченко із Сергієм Чмиренком зустрічалися з дев’ятого класу, одружилися 2008 року. Їх обох поховали на Байковому кладовищі в Києві, але не поряд

— Это шок, другими словами объяснить не могу. Родители дали им все. У них были дорогущие машины, квартиры, няня, водитель, домработница. Сынишка подрастал, — каже мешканка будинку №10а на столичній вул. Лютеранській. По обіді 12 червня її сусіди 28-річний Сергій Чмиренко і 27-річна Юлія Ткаченко порізали одне одного ножем і ножицями. Жінка померла одразу, її чоловік — за два дні у реанімації лікарні №17.

Цей дім на Лютеранській — елітна новобудова за 20 м від Хрещатика у мікрорайоні Новопечерські липки. 13-поверхівка обкладена цеглою, має опуклі напівкруглі балкони-тераси зі склом від підлоги до стелі. У будинку власна охорона, підземний паркінг, двір заставлений позашляховиками "Рейндж Ровер" та спортивними "мазераті" вартістю понад 1 млн грн. Квартири тут коштують від $1 млн. Сергій з Юлією жили у 5-кімнатних апартаментах на другому поверсі. Таке помешкання оцінюють у понад $2 млн. Вона їздила білим джипом "лексус", він — "мерседесом".

Того дня у Юлії гостювала подруга, хизувалася дорогим намистом, яке подарував чоловік. Господиня ж поскаржилася на свого Сергія.

У цей момент він повернувся з роботи, почув розмову, розпочав сварку. Подруга пішла. Пара зачинилася зсередини, схопилася за ножа й ножиці. На спині жінки експерти згодом налічили 15 ран.

— Юлія Ткаченко звинуватила чоловіка у жадібності, обзивала його жлобом. До квартири зайшла няня із сином, але її попросили погуляти ще. Після того її ще двічі виставляли, — кажуть у головному управлінні столичної міліції.

— Сергія побачила сусідка. Він був весь у крові, розбивав вікно молотком, — говорить мешканка будинку 10а. — Вона подумала, що це грабіжник. Подзвонила Сергієві на мобільний, але він не відповідав. Вибігла на вулицю, там стояв його батько. Сказав, що у них горе. За пару хвилин приїхали міліція і дві "швидкі" з клініки "Борис". Юля лежала мертва, а Сергія забрали.

Юлія Ткаченко з Сергієм Чмиренком родом із Донецька. Закінчили школу №1, вчилися у паралельних класах, зустрічалися з дев'ятого. Їх називали ідеальною парою — обоє добре навчалися, із заможних родин.

Батько Юлії очолює будівельну компанію "Центренергобуд", яка реконструювала Національний спортивний комплекс "Олімпійський". Сергіїв батько — голова енергетичної компанії "Центренерго".

— Они были примером идеальных отношений. Еще в школе Сережа дарил Юле букеты, очень галантно ухаживал, — згадує однокласниця загиблої. Просить не називати її прізвища. — У них в жизни было все, о чем только мечтали. Отдыхали на дорогих курортах, у Юли были дорогущие шмотки, ожерелья, часы, машина.

Після школи Юлія із Сергієм поїхали з Донецька. Вона закінчила економічний факультет Національного університету ім. Шевченка, її наречений вивчав економіку в Лондоні. 2008-го побралися, за два роки народився син. Сергій працював у банку, дружина доглядала дитину. Окрім квартири на Лютеранській, мали помешкання на Хрещатику, 25 — у будинку із зіркою.

Юлію Ткаченко поховали 14 червня на Байковому кладовищі. За три дні там же — й Сергія, віддалік дружини. Біля їхнього будинку досі лежить розбитий склопакет, вікно у квартирі забите фанерою.

Правоохоронці з'ясовують деталі. Серед імовірних причин називають дії у стані афекту, під впливом наркотиків. Можливо — посварилися через прикрасу. Третього у квартирі не було, бо її зачинили зсередини, звідти нічого не зникло.

— Мотив установити найважче, — пояснюють у столичній міліції. — Подружжя мертве, батьки про проблеми дітей не говорять. Няня теж не каже нічого конкретного.

— Никто из знакомых не верит, что они убили друг друга из-за каких-то украшений, — додає однокласниця Юлії. — Любое из них Юля могла купить себе сама. Думаю, там замешаны любовники-любовницы.

Зараз ви читаєте новину «Подружжя мільйонерів зарізало одне одного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

95

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути