Ексклюзиви
четвер, 09 лютого 2012 06:30

Школярок підстрелили через гучний сміх

Автор: фото: Володимир ХОМ’ЯК
  Вікторія Гуляй лікується у нейрохірургічному відділенні Київської обласної лікарні. У неї відняло праву руку
Вікторія Гуляй лікується у нейрохірургічному відділенні Київської обласної лікарні. У неї відняло праву руку

13-річних шестикласниць Вікторію Гуляй та Аллу Дорошенко із селища Димер Вишгородського району Київщини розстріляв з пістолета 33-річний сусід.

Вікторія з батьками живе на п'ятому поверсі будинку №65а на вул. Леніна. Батько Віталій — електромонтер, мати Олена — домогосподарка. Увечері 28 січня до Вікторії завітали троє подруг, запрошували гуляти. Через мороз школярки вагалися виходити надвір.

— Стояли у під'їзді між четвертим і п'ятим поверхами, — говорить Вікторія Гуляй. — Сміялися, дивилися фотки на мобільному. Тут вискакує сусід і на всю: "Вєсєлєє, вєсєлєє!" Потім вийшов з пістолетом. Вистрелив у мене й Аллу. Мені попав у голову, Аллі — у ногу.

Вікторія лікується у двомісній палаті №411 нейрохірургічного відділення обласної лікарні. Куля зачепила її дотично. У голові утворилася гематома, придавила нерв.

— Спочатку "швидка" забрала малу в міську лікарню, їй зашили голову, відправили у Боярку. Там порадили їхати в Київ. Тут гематому видалили, — розповідає мати Олена Гуляй. — Через здавлений нерв у доньки перекосило обличчя, рукою не ворушить. Мушу біля неї весь час сидіти, бо не може сама ні поїсти, ні в туалет сходити. Це лікування дуже дороге, а той сусід навіть не вибачився. Я його пару раз в житті бачила, зустрічалися на сходах. Він із Києва, у Димері квартиру знімає.

Друга куля зачепила Аллу Дорошенко рикошетом. Шкоди не завдала. Сусід стріляв з пістолета Макарова, що заряджений гумовими кулями. Проти нього порушили кримінальну справу, однак не затримали. Призначили психіатричну експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Школярок підстрелили через гучний сміх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути