четвер, 05 травня 2016 05:45

Олімпійський чемпіон погрожував патрульним

— Чоловік лаявся, погрожував поліцейським зброєю. Тоді накинувся на них. Довелося застосувати сльозогінний газ та гумовий кийок. Лише це примусило його вгамуватись, — каже 34-річна Юлія Коваль із патрульної поліції Києва.

27 квітня правоохоронці затримали олімпійського чемпіона з греко-римської боротьби 50-річного В'ячеслава Олійника. Він у нетверезому стані керував автомобілем "Інфініті". У машині також був його маленький син. Авто зупинили на ­просп. Петра Григоренка близько 18-ї години.

Щоб затримати спортсмена, викликали підкріплення. Гумовим кийком йому розбили брову. У крові Олійника виявили 1,04 проміле алкоголю.

За непокору вимогам патрульних і за керування машиною в ­нетверезому стані порушнику загрожує до трьох років позбавлення волі.

В'ячеслав Олійник — заслужений майстер спорту України. Чемпіон літніх Олімпійських ігор 1996-го у ваговій категорії до 90 кг.

Зараз ви читаєте новину «Олімпійський чемпіон погрожував патрульним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути